Frantsilan luonnonkosmetiikkaa iholle ja suuhun

Yrtin Raikas hammastahna fluorilla

Luonnonmukainen hammastahna fluorilla
Kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit, propolis sekä kukkaterapeuttiset uutokset hoitavat ja desinfioivat suuta ja ikeniä. Aidot aromaterapeuttiset 100% eteeriset öljyt antavat raikkaan, hyvän maun. Fluori ja yli 20% ksylitolia estävät tehokkaasti reikiintymistä ja merisuola sekä sooda estävät plakin syntymistä.
Sisältää fluoria (0,079%) 790ppm.
Ei sisällä sulfaatteja, keinotekoisia väriaineita tai parabeeneja. Tarjoushinta 6,40€ (norm. 7,90€)

Yrtin Raikas hammastahna

Luonnon hammastahnan sisältämät kotimaiset luomuyrtit; kamomilla, ratamo ja kehäkukka sekä siankärsämön ja metsäapilan kukkauutteet hoitavat suuta ja ikeniä. Fenkolin, piparmintun ja mirhamin aidot eteeriset öljyt antavat raikkaan, hyvän maun ja desinfioivat suuta. 20% ksylitolia estää tehokkaasti reikiintymistä ja merisuola sekä sooda estävät plakin syntymistä.
Ei sisällä fluoria, eläinperäisiäaineita, sulfaatteja, keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita. Tarjoushinta 6,40€ (norm. 7,90€)

Kehäkukkavoide

Kevyt ja erittäin hoitava yleisvoide koko perheen ihon hoitoon
Hoitamaan kutiavaa ja tulehtunutta ihoa.
Hoivaa ihoa auringonoton jälkeen
Lisäämään kimmoisuutta ja elastisuutta
Suuri karotenoidi/antioksidantti pitoisuus elvyttää ihoa
Kehäkukkavoide on hyvin imeytyvä päivä- ja hoitovoide kasvoille ja koko keholle. Se sopii koko perheen ihon hoitoon, myös vauvalle, kutiavan ja herkän ihon sekä liiallisen auringon oton jälkeen. Tarjoushinta 16,90 € (norm. 18,90€)