BoHo Green Make-Up – luonnonkosmetiikkasarja on ekologinen, eettinen ja – edullinen

Bo-Ho on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteita ei ole testattu pupuilla, koirilla tai muillakaan eläimillä.

 

Boho Green Make-Up on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista kosmetiikkatuotteista: meikeistä ja kynsilakoista. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita.

Kevätkynsiin väriä eettisestä ja ekologisesta kynsilakkasarjasta.

Boho on laadukasta ja helppokäyttöistä luonnonkosmetiikkaa kaiken ikäiselle arkeen ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima, kestävyys ja korkea pigmenttisyys mahdollistavat myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Boho Green Make-Up -sarjaan saatavillad myös korkealaatuiset meikkisiveltimet, jotka ovat kauniin ja kestävän meikin edellytys.

Bohon herkullinen värivalikoima meikkejä ja kynsilakkoja saatavilla nyt Tyrvään Yrtti-Aitassa.

Tule testaamaan!

Luontaistuntija Sastamala. Puistokatu 10, Vammalan torin kulmalla. Puh. 03 514 1166.

Bo-Ho värikosmetiikasta löytyy sävyperhe juuri sinulle.